Flexible apartment renovation

February 7, 2012 Home Decor

The apartment was fully renovated and the design dealt with limited space, dictating a flexible layout. On the junction of the entrance-hall, the living room and the kitchen a wooden box has been placed that provides necessary storage as you come into the flat and also unfolds to separate the kitchen from the other two areas.

The apartment sits on the corner of two streets. The curve of the building is reflected on the inside giving a unique aspect to the living room. The wooden floors, the off-white walls and the Basaltina stone elements, create an elegant atmosphere. Tall ceilings and long windows give an unmistakably neoclassical character to the spaces.

The combination of the neoclassical dimensions and the contemporary elements create an exciting and personalised yet relaxed and elegant atmosphere. via

You Might Also Like